Nimetön

Runoilija heartteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mihin ovat iloni hymyni hävinneet
Niiden tilalle suru kyyneleet pesiytyneet

Sydämmeni lämmin iloinen
Ei vaan kylmä surullinen

Mieleni niin kirkas onnellinen oli vain se päivä taas eilinen
Eilinen jos sanoisin niin kuukausissa sen mittaisin

Ei päivänpaiste aurinkokaan minua enään saa hymyilemään
Ahdistus asuu meillä kotini tämä vankilani on

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot