*huokaus*

Runoilija heartteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En havahtua halua sillä olethan sinä vielä siinä.

Hajusi vielä tunnistan lakanoista,
tyynyäsi lujempaa puristaen.

Tiedän sen,
nousit tänään aikaisemmin.

En silti jaksa alkaa päivää uutta ilman sinua,
siksi sängyssä näin makailen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa kerrontaa, tunnelma välittyy kauniisti runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot