Nimetön

Runoilija StarFly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen omituinen otus joka joskus innostuu runon tapasia kirjottelemaan...
Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan..
Ei todellakaan.

Arvostan todella paljon jos kertoisitte mielipiteenne runosistani :)

Kopiointi kielletty, ilman lupaa. Kiitos.
 

Mä en voi uskoa
että siitä on jo puoli vuotta
kun sä nukuit pois.
Aika on mennyt niin nopeasti.
Mä en enää muista kunnolla
sun ääntäs,
enkä niitä sun hassuja ääniäs,
joita en koskaan pystynyt yhtä hyvin matkimaan.
Puoli vuotta olen elänyt kuin unessa,
unessa josta haluaisin herätä.
Tekijän haluaisin kiinni saada
ja sen kusipään vastuuseen laittaa.
Eniten haluaisin sut kuitenkin takas,
meille kaikille aurinkoa päiviimme tuomaan.

Selite: 
Puoli vuotta pikkuveljen kuolemasta 6.2.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runonen,
varmasti tekisit mitä vain että veljesi olisi
täällä vielä, mutta hän varmasti haluaa
että voit hyvin ja hän suojelee sua
missä ikinä oletkin. :)

hieno ja kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 5.2.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Uni 24.11.2006 0 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 3 Runo
StarFly Ei 19.5.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 4.5.2011 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 28.9.2007 2 Runo