Mitä on minuus?

Runoilija Blacky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen muuttuu kaiken aikaa. Toisinaan se on hyvä asia, toisinaan se on huono. Välillä se on molempia. Minä muutun. Totutelkaa siihen.
 

Minä näen, sinä nukut.
Makaat turvallisesti kerällä
syvällä itsessäsi, piilossa
omalta katseeltasi.

Mutta minun on kerrottava
että vaikka kuinka piilottelet
se ei pysäytä katseita
suoraan lävitsesi.

Joten, ystäväiseni, herää.
Tartu ytimeesi, ota lujaa kiinni
äläkä pelkää vetää.
Se olet vain sinä.

Ja kun sitten voitat pelon
joka on ainut kahleesi,
älä kavahda peilikuvaasi
äläkä silmiesi pilkettä

Äläkä ole huolissasi
sillä pian kyllä huomaat
kuinka paljon erilaista
on elää omaa elämää.

Selite: 
Elämän filosofioita. Aloin jostakin syystä pyörittelemään tuota runoksi asti. Suosittelen kirjaimellista kokeilemista kaikille, keistä tuntuu etteivät saa otetta elämästään. Kenties olette tehneet sen virheen, mitä minäkin tein.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot