liikaa ajatuksia

Runoilija adrianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntien kuluessa
minussa on herännyt liikaa ajatuksia,
liian tummia, mustanpuhuvia ajatuksia.
Enkä minä osaa pestä pyykkiä,
en taio mustasta valkoista kättäni heilauttamalla.
Minä vain vajoan itsesääliini,
hukuttaudun murheeni suohon.
Sitten ei edes muiden täydy siivota jälkiäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea, tässä on sitä jotakin;) iloista Syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot