En koskaan

Runoilija daniela

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.5.2003
Viimeksi paikalla: 17.4.2021 20:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...sinä lupasit kukkia ja suklaata.

 Minä olisin tyytynyt salmiakkiinkin.
 

Sinä puhut luottamuksesta,

Luottamuksesta minuun.

Enhän minäkään ole koskaan voinut luottaa
sinuun tai sinun sanaasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot