Nimetön

Runoilija Replica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suojavaatteet hoitajille
Työasut ja
sisäkengät

Likaisen työn lisää
vaativat
pienipalkkaiset
korvaamattoman tärkeät naiset
ja miehet

Lapsienne päivä-äidit ja -isät
auttavat
hoitavat
nukuttavat
hellivät

Missä seisoo kiitos?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä! Hienosti olet tämän asian runomuotoon laittanut :)

 

Käyttäjän kaikki runot