Nimetön

Runoilija Replica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmissäsi
suuri vetinen kalvo
Älä itke, poikakulta!

Mama tulee heti unien jälkeen
Papa on töissä vielä hetken

Sinä suloinen poika,
vauvantuoksuinen,
viivy vain sylissäni
hetki jos toinenkin, ihan lähellä

Älä kuitenkaan
kuolaa
uudelle paidalleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haha tää on ihana. :) piti tulla vielä katsomaan että vieläkö sää kirjoitat.

Tykkään, en pysty nyt muuta tästä sanomaan hämmennykseltä ja mielikuvilta :)

Suloinen <3

 

Käyttäjän kaikki runot