Turva

Runoilija Replica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on mennyttä

Mahdollisuus
luottaa olkapäähän,
syliin,
jossa murheita ei tunneta

Pelko syö sinua
hiljaa -
hiukset harvenevat,
ihosi kalpenee

Koti tuntuu tänään kylmemmältä
kuin eilen,
sanot,
mutta kukaan ei kuule

Etsi uusi piilopaikka

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

men nyt, tä?
min mä meen?

runos on ihan ok

 

Käyttäjän kaikki runot