minne menit?

Runoilija rakastaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä katosit en tiedä mihin, mut sä... kuulen taakatani murinaa, kun käännyn näen leijonan suuren ja leijonan selässä olit sinä jouksin sinua kohti, mutta kun pääsin luoksesi olit kadonnut leijona mukanasi.Minne menit suo kaipaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot