Punaisia lankoja

Runoilija lokki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I play a supporting role in my life. "True poets don't write their thoughts down with a pen; they release the ink that flows from within their veins."
 

En aio myöntää

montaakaan asiaa.

Tämänkin sanon vain

siinä, mihin kukaan

ei kirjoittanut;

jokaista punaista lankaa

ei ehkä tarvitsekaan katkaista.

Marionettikin voi hymyillä hetken

kun narut ovat jo solahtaneet pois.

Selite: 
Japanilainen uskomus punaisista langoista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot