Maailma halkeilleena maalauksena

Runoilija lokki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I play a supporting role in my life. "True poets don't write their thoughts down with a pen; they release the ink that flows from within their veins."
 

Hän hengittää vain hieman liian levottomasti,
ja maailma
halkeilleena maalauksena
antaa huokaisten periksi ja sataa pois.

'Thou art fair, my love.'

Hän ei ole kuullut kenenkään sanovan niin.
Hän ei muista kenellä on avain hänen ovelleen
tänään.

"Leikitään leikkiä--"
särkyy hymyyn.

Thou art fair,

enemmän kuin katkeransuloinen tuomio.

Huokaisten antoi maailma periksi.

Selite: 
'Behold thou art fair, my love' löytyy Korkeasta veisusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot