Itsepetos

Runoilija seksuaali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KIITOS kaikille lukijoille ja kommentoijille.
 

Riitely vain kuiskutusta
rakastelu raiskausta

Vakuuttelu harhautusta
sanat pelkkää kusetusta

Rakkautemme loppuun asti
oli pelkkä painolasti

Tapan sinut muistoistani
et edes ollut rakkaimpani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään!

tää menee niin lähelt mun omaa elämää
tällä hetkellä, tykkään.

hyvä

Vaikka tämä ei sisällöltään ole mitenkään erityinen, mutta tämä kiinnitti huomioni alku riimeillään. Onnistunutta!

voimakasta, painokasta

katos vaan..

 

Käyttäjän kaikki runot