Tahdon2013

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

Ole mulle hyvä nyt

Loppuelämä on aikaa luoda ystävyyssuhdetta
keräillä osiaan lattialta:

Tässä sun jalka, tuossa sydän
vie pois kaikki minkä omakses tunnistat

Silti panttina tyhjistä lupauksista
säilön pari varvasta

ja vasemman nimettömäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rujoa kuvailua. Viimeiset säkeet toimii hyvin ja antaa uutta näkökulmaa runollesi.

 

Käyttäjän kaikki runot