~hiljainen kyynel~

Runoilija Rost

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2020 19:52

Asuinpaikka: Eurajoki
Syntymäpäivä:
-

Nimi: Marko M

Joo eli kirjottelen sillon tällöin jotain raapustuksia.

Aiheet tulevat omasta elämästä, biisien sanoista/tunnelmasta, päähän kumpuavista lauseista jne...

Kylmäsieluinen tunne ihminen.
 

katson vierellein
tyhjän vuoteen mä nään

kylmä tyyny vain mua illalla odottaa
en tahtoisi yksin nukkumaan

hetken viimeisen yksin viettäen
istun sängylläni miettien

viimein käperryn nukkumaan
hiljaa itkien

hiljainen on kyynel kaipauksen

Selite: 
joops...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva

O.O Oho~~
Menin ihan sanattomaks,
tää on niin kaunis, haikee,
katkera ja jotenki sulonen~~
Wou. Suosikit---->
Hyvää synttärii :>>

Mullakin on joskus asia yhtä surullisia ku tässä.
Tää oli kaunista<33

Kipeän herkkä on runosi.

Kaunis,surullinen runosi. Synttäri onnittelut!

Kaunis. Haikean riipaiseva on kaipauksesi. Synttärionnittelut!

Niin surullisen kaunis.. "hiljainen on kyynel kaipauksen" Ihanasti kirjotettu *ystishali*

Kauniita runoja myös sulla

Kauniita runoja sinulla.

 

Käyttäjän kaikki runot