Paha

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Et sä ymmärrä, et koskaan uskonut.
Ethän sä voi tajuta mitä oon kokenut.

Miksi sä silti tahdot mua haavoittaa,
tiedät että se eniten mua satuttaa.

Paha ihminen sä oot, nyt uskon sen.
Annoit mulle viimein, sen iskun viimeisen.

Selite: 
vanhaaaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot