valheet

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Miksi toisten pitää satuttaa,
aina vaan kertoa kaikkea pahaa.
Selkäni takana puhutaan,
miksi jälkeenpäin kaiken kuulla saan.
Kaikki uskoo mitä sanotaan,
ei väliä onko ne tottakaan.

En uskalla enää luottaa,
kun asiani muilta tietooni saan.
Matkalla totuutta muutellaan,
ja kaikki mun niskaan kaadetaan.

Annan olla, vihdoinkin,
en luota enää koskaan, pärjään yksinkin.

Selite: 
jaahas..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot