Pikku kissa unelmissa

Runoilija JUSTIINA_NEITI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

justiina_neiti runoilee aina sillon tällöin kun ajatus vain valtaa mielen.

älkää valittako minun kirjoitus virheistä koska tiedän ne itsekkin!!!!!!! Olen siis lukihäiriöinen ja vaikea virheitä huomata.
 

Tuo pikku kissa on ihan unelmissa.

Hiirestä se unta näkee.
Kiinni sen ottaa,
mutta karkuun se siltä pääsee.

Tuo pikku kissa on ihan unelmissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot