Kuka se peitonalla on?

Runoilija putte-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan runojani ihan mistä tahansa mistä vain keksinkin olen siis runoihin koukuttunut.

Runojani saa arvostella mutta valittaa ei tarvi virheistä kun olen lukihäiriöinen niin en niitä näe.

 
 

Pörröinen tumma hännänpää
peton alta pilkistää.

Mikä kumma se mahtaa olla?

Olisikohan se kirjava kissa?

Ei ei ei se ole kirjava kissa.

Pörröinen vaalea tassunpää
peton alta pilkistää.

Mikä kumma se mahtaa olla?

Olisikohan se
naapurin komea kolli kissa?

Ei ei ei se ole
naapurin komea kolli kissa.

Kostea pieni kirsunpää
peton alta pilkistää.

Mikä kumma se mahtaa olla?

Olisikohan se naapurin Turre?

Ei ei ei se ole naapurin Turre.

Kukas tämä pieni kaveri on?

Tämä pieni kaveri on
Pepi koira pikkuinen.

Selite: 
haaveilua koirasta
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana!
Iski koirakuume tätä lukiessa. :)

hymyilee..

hyvä ja hauska runo

Hyvän tuulinen,hauska runo :) Pidin

Aivan ihana!
Iski koirakuume tätä lukiessa. :)

hymyilee..

hyvä ja hauska runo

Hyvän tuulinen,hauska runo :) Pidin

 

Käyttäjän kaikki runot