Olet palvelijani

Runoilija putte-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan runojani ihan mistä tahansa mistä vain keksinkin olen siis runoihin koukuttunut.

Runojani saa arvostella mutta valittaa ei tarvi virheistä kun olen lukihäiriöinen niin en niitä näe.

 
 

Kävelen minä sinun ylitsesi mennen tullen.
Sinä olet minulle kuin halpa kynnysmatto,
johon pyyhin kuraiset tassuni.

Sinä olet minun palvelijani
ja sinä annat minulle ruokaa,
päästä minut ulos ja rapsutat minua,
kun minusta siltä tuntuu.

sinä olet minulle vain se palvelija,
mutta osaan minä sinua kiittääkin,
kehrään kun rapsustat minua massusta
ja kynsäisen pikkasen kiitokseksi.

Osaan minä tuoda sinulle hiiriä lahjaksi,
mutta sinun pitää tehdä niistä,
minulle hiiri muhennosta ja maustaa ne hyvin,
mutta älä laita niihin sipulia,
en tykkää sipulista.

...ja kun sen olet minulle tehnyt minä otan
ja menen nukkumaan sinun sänkyysi,
lempipaikallesi.

..ja en varmaan anna sinulle tilaa,
jos sitä haluat.

(Tai no ehkä vähänsen annan tilaa.)

jos teet vain minulle ensin pienen palveluksen
ja annat minulle sinun lempityynysi...

Mau!!!

Selite: 
tällainen meijän iiro kissa
Kategoria: 
 

Kommentit

:) hymyilyttävä runo, viekkaan kujeileva.

hauska..

 

Käyttäjän kaikki runot