Kävelyllä

Runoilija Varjoissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tienlaitaa kuljen yksinäni ja ihmettelen. Ylpeästi kävelen, eteenpäin katselen.. Yhtäkkiä huomaan kasvin.. niin vihreän kasvin. Jään katselemaan siihen, en ajattele mitään, minä vain katson. Sehän suorastaan hehkuu kauneutta ja jatkan vain katsomistani..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina välillä hyvä pysähtyä katselemaan ympärilleen :) Hieno runo

Runossasi hurmaava rytmi ja oivaltamisen riemua! Kunnioitusta luonnonihmettä kohtaan...

 

Käyttäjän kaikki runot