Eihän murehdita tulevaa

Runoilija Varjoissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieti menneisyyttä, katso tulevaisuutta. Älä murehdi, ota päivä kerrallaan. Eilinen päivä on erilainen kuin huominen. Päivät, tunnit, sekunnit, kaikki eroavat toisistaan vain sen pienen, ratkaisevan pienen hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava..:)

tosiasia, joka on puettu kauniiksi sanoiksi, hienoksi runoksi=) tosi hieno ja todellinen..

Julmetun kunnioitettava asenne ja ratkaisuunsa päätynyt itsetutkiskelu paistaa runostasi! Ja paistaa tänne asti! Kiitos. :)

 

Käyttäjän kaikki runot