Tähti

Runoilija Varjoissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pidä minusta kiinni älä päästä liukumaan varjojen puolelle niin kauniiden säteiden muodostamasta kirkkaasta valosta. Anna minulle tarkoitus olla jotain parempaa tässä maailmassa. Loistaa kuin tähti avaruudessa kimmeltäen kirkkaana luoden toivoa ihmisille ympäri maailman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Etkä ole rivittänyt, ja sopii täydellisen tyylipuhtaasti tähän... Hymy tuli huulille kun luin.

Kaunis.

Hieno runo. Tässä on sanomaa, tämä on kaunis ja tyylillinen.

 

Käyttäjän kaikki runot