Nimetön

Runoilija lasivaahtera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2003
Viimeksi paikalla: 7.12.2021 16:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Annoin suojelusenkelini pois, jotta sinua se varjelisi.
Tiedän omaasi en koskaan saa, sillä rakkautesi minuun tekee kuolemaa. En pakene tänään pelkojani sillä ehkäpä saan sinut vielä viereeni nukkumaan.

Mutta lähetä puolestani hiljainen kuiskaus, joka minut tavoittaa. Ei sanat kulu puhumalla, kuiskaamalla, jos niitä oikeasti tarkoittaa. Mutta älä pakota minua menemään kotiin, sillä sen jos teet on ansat langenneet ja enkelit lyövät vetoa siitä kumpi meistä väsyy ennemmin, ja kumpi meistä vielä uuden aamun saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot