Sydänsärkyä

Runoilija suzanna871

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ,mitä teet toiselle ihmiselle, palaa sinulle kolminkertaisena takaisin.Sekä hyvä että paha.
 

Jos vaivautuisit katsomaan minua edes hetken,
näkisit kuka oikeasti olen.
En ole sitä mitä luulet,
et voi sanoa tuntevasi minua enää ollenkaan.

Jos voisit kuunnella edes hetken,
mitä minulla on sanottavaa.
Voisit ehkä tietää,
miksi olen tällainen,
miksi en vain osaa olla enempää.

Jos välittäisit minusta edes hiukan,
pitäisit minusta huolta.
Suutelisit pois tuskan
ja antaisit minulle huomisen.

Ehkä sinä sitten kestät sen,
että tulevaisuudessa joku
toinen katsoo minua.
Joku toinen kuuntelee minua.
Joku toinen rakastaa minua.
Joku toinen antaa minulle huomisen.

Sinä et sitä halunnut.

Selite: 
Tähän kohtaan on pakko lainata ihan vähän Mariskan En osaa kappaletta, se selittää hyvin mistä fiiliksistä runoni on syntynyt. "En mä osaa muuta olla Vaikka yrittäisin kuinka, ei se onnistu pakolla En mä pysty muuksi muuttuu Vaikka tahtoisin niin paljon multa voimat puuttuu.."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot