Sairasta saippuasarjaa

Runoilija Caro-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 15:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikesta selviää aina jotenkin...
 

Tarinoissa on prinssi ja prinsessa,
melkein mahdoton asia jonka rakkaus voittaa
- valitettavasti todellisuudessa
liian usein rakastavaiset toisiaan haavoittaa.

Mitä ihmettä sinä oikein pelkäät?
Mikset vain katko noita kahleita?
Miksi tuohon piinaan jäät
kuuntelemaan noita pohjattomia valheita?

Apua, rohkeutta vaiko unohdusta
haet pullon pohjalta?
Etkö ymmärrä ettei siitä saa pysyvää helpotusta?
Kummallako teistä nykyään on valta?

Tekoja ja sanoja toistensa perään,
tavoitteenaan vain toista satuttaa
kävelevät taistelijat seuraavaan erään.
Mikäpä paremmin rakkauden sammuttaa?

Tämähän on sairasta saippuasarjaa,
ratkaisua tai loppua ei näy missään.
Pikku hiljaa todellisuus hyppysistä karkaa
kun tuomittu kituu tyrmässään.

Selite: 
Hyvin syviä henkilökohtaisia ajatuksia, jotka oli pakko pukea sanoiksi ja mikä onkaan minulle parempi tapa käsitellä ajatuksiani kuin runot...
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen,koskettava...

 

Käyttäjän kaikki runot