Ovi tulevaisuuteen

Runoilija Oman elämänsä sankari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 15:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä olen vain pieni tyttö omassa mielikuvitusmaailmassa. :)
 

Pääni on tyhjä kuin musta aukko.
Kuka voisi tuoda valon pimeyteen?
Ei lohduta kynttilä ikkunalla yksinäistä kulkijaa.
Taskussa minulla on vain avain tulevaisuuteen, tikkuaski ja tupakkaa.
Mutta missä on se ovi tulevaisuuteen?
Kuka näyttäisi minulle tien perille.
Sytytän tupakan lämpimikseni,
vedän huppua syvemmälle niskaani,
minulla on kylmä.
Vihdoin olen ovella.
Katson taakseni ja hyppään tulevaisuuteen.
Nyt olen turvassa.
Pahalta.
OLEN OMA ITSENI!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava tämä....sulla on kaikeknkaikkiaan hienoja tekstejä, kun niitä tossa lueskelin...tykkäsin oikeesti....hyvä,hyvä.... <3

Sie olet taas pistänyt parastasi. Rakas Kämppikseni <3

Ihana runo <3 <3 erittäin koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot