silta...

Runoilija Oman elämänsä sankari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 15:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä olen vain pieni tyttö omassa mielikuvitusmaailmassa. :)
 

Elämäni on hauras kuin silta jalkojeni alla.
Kuin sydän joka liian käytön jälkeen vain lakkaa käymästä.
Tänään minä muutun.
Sanon vaikka tiedän ettei minussa tapahdu mitään.
Olen kuin sitruuna joka puristetaan mehuksi. Minussa ei ole enää halua mihinkään.
Liian paljon pettymystä pienen ihmisen elämässä.
Odotan siihen asti kunnes se silta hajoaa ja putoan kuiluun...
Muuten jatkan tavallisesti.
Ihmisten keskuudessa.
Vaikka olenkin pimeydessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

SAnan niminen runo kuin mulla mutta parempi juttu :)

 

Käyttäjän kaikki runot