Menneet päivät

Runoilija Zassazz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan~~
 

Kypsän päivän jälkeen,
lasken itseni sinun varaasi.
Vartalosi otan omakseni,
rajuilla leikeilläni
tyydyttääkseni pettymykseni.
Kuka väittikään,
minun ymmärtävän kaiken uusin silmin,
kun kasvan aikuiseksi?
Vieläkin tiukka ote hallitsee,
himokas katse vangitsee,
eikä tunteiden raiskaamiselle näy loppua.
Kuka käskikään unohtaa?
Humalaisten käsien kosketus halvaannuttaa,
toisen huuto saa juoksemaan.

Selite: 
I'm back, viiden vuoden tauon jälkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

itsensä jonkun varaan laskemisesta humalaisten käsien koskettamiseen hienosti vie runo

 

Käyttäjän kaikki runot