10.12.2004

Runoilija Zassazz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan~~
 

Huomenna minä hautaan rakastamani ihmisen.
On aika jättää viimeiset hyvästit ihmiselle,
jonka ei olisi vielä pitänyt mennä vielä.
Ihmiselle,
joka omisti suuren ja tärkeän paikan sydämessäni.
En ole valmis tähän vielä.
En hälua hyvästellä,
en olisi halunnut menettää sinua nyt.
En kai koskaan.
Anna anteeksi,
etten ollut silloin siinä,
kun siirryit pois kaikesta kivusta.
En ehtinyt hyvästellä,
kun vielä olisin voinut halata ja puhua.
Et varmasti haluaisi minun itkevän,
haluaisit minun jatkavan eteenpäin,
mutta kyynelvirta ei sammu silmistäni.
Kiitos sinulle kaikesta siitä,
mitä ehdit elämäsi aikana minulle antaa.
Kiitos.

Selite: 
Lepää rauhassa Riitta Hannele Saaristo <3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis....
tuo jotenkin mieleeni erään tapauksen....
voimia kultaseni!

 

Käyttäjän kaikki runot