Kipua

Runoilija Zassazz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan~~
 

Miksi näin kävi?
Jätit minut yksin tänne,
juuri tänä kylmänä syksynä.
En olisi voinut ikinä arvata.
Tai näin jälkeenpäin ajatellen elämän liekki
sammui jo kauan aikaa sitten sinun silmistäsi.
Olit aina siinä kun tarvitsin,
ikinä et torjunut minua.
Olin aina tervetullut.
Olit ainoa joka ymmärsi minua asioissa,
joita äidille ei kerrota.
Pakenin aina sinun luoksesi,
kun kotona tapeltiin,
vaikka eihän se ikinä vakavaa ollut.
Tätä ei osannut ennustaa.
Pahin painajainen minulle,
rakastin sinua kuin äitiäni.
Olit minulle kaikki,
kun kaikki muu kaatui niskaan.
Opetit minua aina antamaan ihmisille
uuden mahdollisuuden.
Ja niin teinkin,
varsinkin isäni kohdalla.
Ilman sinua olisin jo luovuttanut
kauan aikaa sitten.
Elämä vain sammui sinusta.

Selite: 
Vieläkin mun edesmenneestä tädistä kirjottelen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot