Jalan jäljet

Runoilija lumihiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. ehkä vielä joskus ymmärrän miksi päästin sut liian lähelle..
 

Jalän jäljet hiekassa
ne ovat niin yksinäiset.
Ne eivät selviä
tästä matkasta
ilman toisia jälänjälkiä...

Selite: 
Mä tarviin toista ihmistä vierelleni.. <2
Kategoria: 
 

Kommentit

EHKÄ meistä jokainen
tarvii vierellensä toisen ihmisen..
Ihana runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot