Epäröinti

Runoilija lumihiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. ehkä vielä joskus ymmärrän miksi päästin sut liian lähelle..
 

~
Olet taas alkanut luomaan siltaa välimme,
vaikka minä yritin sitä kovaa vauhtia hajoittaa.
Käymme toisiamme vastaan,
enkä tiedä kuinka kauan jaksan
taisetalla omaksi parhaakseni,
vai olisiko vain helpompaa antaa sinun päästä lähelleni,
ja satuttaa samalla tavalla kuin viimeksi teit..
~

Selite: 
niin minä sinua mietin ja kaipaan aina välillä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteiden ristiriitaa tässä kuvataan. Aitoa tunnelmaa ja pohdintaa huokuu runosi..

 

Käyttäjän kaikki runot