Suru

Runoilija lumihiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. ehkä vielä joskus ymmärrän miksi päästin sut liian lähelle..
 

Mahdatko koskaan miettiä
mua ja yhteisiä hetkiämme?
Mahdatko tietää kuinka paljon
susta oikeasti olisin halunut välittää,
lopulta ehkä rakastaa.
Nyt kuitenkin silmät eri
sängyissä sulkeutuu.
Eri tietä polkumme vievät,
eri suuntaan tuulet kujettivat..

Selite: 
juna matkan ajatuksia..
Kategoria: 
 

Kommentit

oij.. niin ihana kaikessa surullisuudessaan.. suosikit-->

 

Käyttäjän kaikki runot