Avunhuuto

Runoilija lumihiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. ehkä vielä joskus ymmärrän miksi päästin sut liian lähelle..
 

ihmisä tulee ja menee ohi.
mutta kukaan ei huomaa minua.
eikä kuule minun pientä avun huutoa.
"äiti tahtoisin jo kotiin, äiti minua väsyttää"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot