Jossittelua

Runoilija SemiKatsy

Sanani palaavat mieleeni,
  entä jos olisin vastannut toisin?
Sanani palaavat mieleeni,
  mitä olisi jos olisin sanonut sen ääneen?
Sanani palaavat mieleeni,
  olisiko mikään toisin?
Sanani palaavat mieleeni,
  mutta miksi murehtia eilistä? 
Kun minun on hyvä olla näin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan!
Ihmisellä on taipumus miettiä menneitä,
sanomisiaan ja tekemisiään.
Mutta nyt on nyt.

Tämä hetki, ja päivä on läsnä,
me nautimme siitä, ja onhan Kevät <3
Tosiaankin ei pidä liikaa ajatella menneitä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut