Hän

Runoilija SemiKatsy

 Juuri kun luulit unohtaneesi
saapuu taas hän

Juuri kun luulit että kaikki on
nyt ja tässä 

Saapuu taas hän
ja järkyttää koko elämän

Miksi en voi vain unohtaa? 

Missä on tunteiden hautausmaa? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Painokas ja vähän painostavakin, kuin pakenisi niitä kipeimpiä tunteita. Vakuuttavaa runoilua, pidin!
Kiitos.
 
Kuin pieni osa Hectoria ... nuoruudessa koettua runosi kautta - loppu timangia !
Hän on hyvin tärkeä. Vaikea kysymys lopussa.
Osuvasti vahvoista tunteista.
Unohtaminen voi olla vaikeaa.. olisipa se helpompaa.
Tämä on upea runo! Kompaktissa muodossa ajatus- ja tunnemyrsky.
Kiitos! 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut