Ikävä

Runoilija SemiKatsy



Aina toisinaan
ikävä hyökyy päälle
Kuin mikäkin tsunami
Aina toisinaan
toivoisin että voisin olla vielä se
mummun pieni prinsessa
vaaleanpunaisessa mekossaan
Vuodet veivät sen
prinsessan mennessään
niinkuin mummunkin.
Selite: 
Tänään pitkästä aikaa tuli ikävä pian seitsemän vuotta sitten pois nukkunutta mummuani ♥️
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Muisto on hyvä, vaalittava, annetaan sille tilaa. Kiitos runoilijalle!
Joskus tulee ikävä menneitä tapahtumia ja ihmisiä, se on kaunista <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut