😝

Runoilija SemiKatsy

♡
nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2017
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 18:21

Asuinpaikka: -
SÀhköposti:
-
SyntymÀpÀivÀ:
-

NÀmÀ runot syntyivÀt suurista tunteista.
Kuten elĂ€mĂ€, tunteet laimenevat, joten niin myös luultavimmin tĂ€mĂ€n sivun runot tulevat hiipumaan entisestÀÀn. 
Kiitos teille jotka olette olleet mukana ja toivottavasti löydĂ€n vielĂ€ inspiraationi uudelleen! 
 

KÀyttÀjÀn kaikki runot