Liian varhain

Runoilija Teezi666

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.4.2003
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.2.1974

 

Vaik' onkin nyt päivä jäähyväisten,
Me tapaamme vielä - tiedän sen.
Näkemiin siis vain toivotan ystäväin,
Iäksi kuitenkaan emme eroa näin.

Vaik' polttaa meitä suru ja ikävä nyt,
Ja tuskaan on päivämme peittynyt.
Muistot kultaiset meille lohtunsa suo,
Kunnes tiemme vie taas ystävän luo.

Selite: 
Ystävän muistoa kunnioittaen, liian varhain poisnukkunut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi meillä on lohtuna jälleennäkeminen.
Surullisen koskettavaa.

Otan syvästi osaa suureen suruunne, vielä näin vuosien jälkeen.
 

Käyttäjän kaikki runot