Ah(d/kr)istus

Runoilija zana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä mennää mitä on.
 

Hyvää iltaa rakas ystäväni,
joka liian kauan olet ollut poissa.
Saanen nostaa sinulle hattuni
tervehdykseksi.

Vaikka ilahduin paluustasi,
Muista,
että jätit minut liian pitkäksi aikaa
tyhjään.

Siellä ei minua rakasteta.
Siellä et ole edes sinä.

Raastamassa minua verille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, jokseenkin kierokin runo. Pidän sen tavasta herätellä ajatuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot