Sano

Runoilija zana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä mennää mitä on.
 

Ja te kaikki reppanat
(Niin. Sinäkin!)
uskotte minun sanojani,
joita oksennan kun itse olen liian vähän.

Mutta minä olen taidokas.

Ja sinä toistat vääristyneitä lauseitani.

Niin kauan että minä elän..
ja sinä saatat kuihtua pois.

Väittäisit joskus edes vastaan.
Sitähän minä kaikella olemassaolollani (luomuksillani) pyydän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot