ylistyslaulu oikeudenmukaisuudelle

Runoilija zana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä mennää mitä on.
 

..ettet sinä vain joutuisi kärsimään "viattomana"
hylkäämme täten kaikki syytteet.
olet vapaa mies (voit vallan hyvin toistaa tekosi vaikkapa minun tyttärelleni)

ja turhaan tuo tuossa vinkuu
ilman todisteita
tai mitään näyttöä
säälittävä
(vai muka traumatisoitunut, mielenvikainen kylläkin)

pistetään se pakettiin ja osastolle
piiloon katseilta
(rumakin vielä kun on)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot