En tarvitse tähdenlentoja

Runoilija Huomenna

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää
- sellainen minustakin tulisi vielä
 

Kun ulkona on pakkasta
vieressäsi tuntuu lämpimämmältä
kuin koskaan ennen
ja vaikkei tuntuisikaan,
siinä olisi silti hyvä

Sinä olit se johon oli helppo rakastua,
se jonka hymystä sai monta ajatusta
ja joihin ei koskaan kyllästynyt

Kuitenkin pelkään tarttuvani liikaa näihin päiviin,
hetkiin, jolloin lupaat paljon


taivaan ja tähdet



joskus jopa liikaakin

Sillä ainoastaan haluaisin että rakastaisit
minua kaikilla mahdollisilla tavoilla,
koskettaisit
ihan vaan kevyesti

ja se riittäisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvänolon hyrinää kuulen tässä runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot