NiIn Kuin Uskoisit

Runoilija Iris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen ihanasti pihalla oleva tyttö, joka tahtoo tietää elämän tarkoituksen...:)
 

minä yritän pitää sinua kuin kukkaa
mutta puristan sinut nyrkkiini
ei ole tarkoitukseni tukahduttaa
ja silti lähelläni joudut haukkomaan ilmaa
mikä vika käsissäni on?
mikä minua vaivaa etten osaa kertoa, enkä näyttää
kuinka haparoiden yritänkään osoittaa
että sinä olet minulle koko maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot