katseestasi

Runoilija Iris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen ihanasti pihalla oleva tyttö, joka tahtoo tietää elämän tarkoituksen...:)
 

rakastan katsettasi.

rakastan kuinka kauniiksi itseni tunnen.
kun katsot minua,
olen hyvä, ehjä ja tärkeä,
olen olemassa.

mutta tiedän ettei se kestä.

vielä joku päivä katsot minuun tyhjin silmin,
kovin silmin, joiden katse sattuu.
minä pelkään jo nyt tuota päivää,
vaikka se tulisikin vasta vuosikymmenten kuluttua.

Selite: 
eilen ymmärsin, että aina et tule katsomaan minua kuin nyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot