Yksin

Runoilija tuisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valvon yksin.
Lampun valo,
en halua pelätä pimeää.
Itken ikävääni.
Kyynel poskellani muistuttaa, että rakastan.
Tulethan pian takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot