Kaukana kauan

Runoilija tuisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kaukana,
niin kaukana etten kuulisi,
vaikka huutaisit.

On liian paljon aikaa,
aikaa olla yksin.
Miettiä,
vieläkö kestän?

Mutta vaikka menisit niin kauas,
ettei kauemmas enää pääsisi,
tuntisin kosketuksesi ihollani.

Ja vaikka olisit niin kauan poissa,
etten enää muistaisi kuka itse olen,
muistaisin tuoksusi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on ihan itkettävän ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot