Pettää sain

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Oikein ellei jopa väärin
kun selän takanasi häärin
Sinua en muistanut silloin

Sinua petin, itkin ja jätin
Kaivannut en sinua elämääni
ei nyt eikä sen jälkeenkään

Et tiennyt, missä olin
kun poissa olit
paljon rakkautta hain

Vieraan miehen matkaan
mieleni aina teki
kotona petaamaton peti

Viime yönä taas
useamman matkaan lähdin
tästä itseäsi syyttää saat

Paljon parempi kun
et tietää saa
tieto sinua vain satuttaa

Nauttia sain, kun hain
miestä vierasta
olit muisto vain

En ole itselleni vihainen
tekoni oli sallittu
mielikuvitukseni likainen

En katunut yhtään
kun pettää sinua sain
aloin ilman sinua elämään

Selite: 
Itseteosta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot