Ihmissusi

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Tänään raivoan
kuin eläin
villipeto luonnon

Illalla revin
auki kaikki
syvät haavat

Ihmissusi, joka kauhua tuottaa
Vihamielisesti silmiään raottaa
Hampaitaan virnistää,
koipiaan suoristaa,
valmiina hyökkäykseen,
kohti sinua...

Yöllä ulvon
niin että
sinuakin pelottaa

Aamuyöstä vaellan
ovesi takana
vaanin sinua

Ihmissusi, joka kauhua tuottaa
Vihamielisesti silmiään raottaa
Hampaitaan virnistää,
koipiaan suoristaa,
valmiina hyökkäykseen,
kohti sinua...

Aamulla saan
taas olla
oma rakas itseni

IHMINEN, lihaa ja luuta, teetä ja sympatiaa....
IHMINEN, rakkautta ja vihaa, tekoja ja tunteita....
IHMINEN, kunnes ilta taas koettaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot